Microsoft .NET Programmeurs tegen scherpe prijzen?

okt 13, 2010

Traditionele Outsourcing

U kunt natuurlijk direct zaken doen met een bestaand Outsourcing bureau. Veelal komt u dan terecht bij een groter bedrijf met vele .NET programmeurs, waarbij uw project een van de velen is. Er worden .NET programmeurs toegewezen op papier; u krijgt een accountmanager en meestal ook nog een projectmanager. Gevolg? Vele tussenschakels en als u denkt direct contact te hebben met de betreffende .NET programmeur, ligt dat vaak "moeilijk".

De vele schakels zorgen ervoor dat u uiteindelijk een tarief betaalt dat veelal 4 tot 5 keer over de kop gaat.

Wat doen wij?

Socofi Weboplossingen fungeert als facilitator en een soort uitzendbureau voor bedrijven die op zoek zijn naar hoog gekwalificeerde ICT programmeurs uit Roemenie en de Oekraine in PHP, MySQL, AJAX of Microsoft ASP.NET, SQL Server, Silverlight, C# en .MOBILE.

Wij begrijpen dat steeds meer ondernemingen op zoek zijn naar .NET programmeurs die full-time beschikbaar zijn voor uw eigen bedrijf en applicaties. .NET Programmeurs die u direct zelf aanstuurt, zonder dat er accountmanagers en projectmanagers tussen zitten, waardoor ook het uurtarief aanmerkelijk lager kan uitkomen. Met meer dan 5 jaar ervaring zijn we goed bekend met de voor- en nadelen van werken op afstand en met andere culturen.

Hoe werken wij?

Wij zorgen voor de werving en selectie van uw kandidaten op basis van het opgestelde profiel. Wij zorgen dat de .NET programmeur op een kantoor zit, dat het salaris netjes betaald wordt, de programmeur over een computer laptop beschikt met communicatie middelen zoals webcams, gtalk en skype en u via een CRM pakket uw taken en projecten duidelijk kunt opstellen en opvolgen. Tenslotte begeleiden wij u bij de start met de DO's en Don'ts van werken op afstand en zorgen dat uw .NET programmeur en project ingebed wordt in uw organisatie.

Hebben wij uw interesse gewekt? Graag spreken we met u uw specifieke wensen en projecten door in een vrijblijvend advies gesprek. Meer informatie vindt u ook hier

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep