PHP Programmeurs tegen scherpe prijzen?

okt 28, 2010

PHP programmeurs: Online zoeken of via ons?

U kunt natuurlijk zaken doen met een bureau in India, Pakistan of gebruik maken van online diensten, waar u uw project kunt "posten" en vervolgens 10+ offertes van individuen en bedrijven (veelal wederom uit India, Pakistan, Phillipijnen en tegenwoordig ook Thailand). Veelal komt u dan terecht bij een bedrijf met een batterij PHP programmeurs, waarbij uw project een van de velen is. Er worden PHP programmeurs toegewezen op papier; u krijgt een accountmanager en meestal ook nog een projectmanager. Gevolg? Vele tussenschakels en als u denkt direct contact te hebben met de betreffende programmeur, ligt dat vaak "moeilijk". De vele schakels zorgen ervoor dat u uiteindelijk een tarief betaalt dat veelal 4 tot 5 keer over de kop gaat en uitkomt op circa € 30,00 tot € 45,00 per uur.

Wat doen wij?

Socofi Weboplossingen fungeert als facilitator en een soort uitzendbureau voor bedrijven die op zoek zijn naar hoog gekwalificeerde programmeurs uit Roemenie en de Oekraine in PHP, MySQL, AJAX en JavaScript. Wij begrijpen dat steeds meer ondernemingen op zoek zijn naar PHP programmeurs die full-time beschikbaar zijn voor uw eigen bedrijf en applicaties. PHP Programmeurs die u direct zelf aanstuurt, zonder dat er accountmanagers en projectmanagers tussen zitten, waardoor ook het uurtarief aanmerkelijk lager kan uitkomen. Met meer dan 5 jaar ervaring zijn we goed bekend met de voor- en nadelen van werken op afstand en met andere culturen.

Hoe werken wij?

Wij zorgen voor de werving en selectie van uw kandidaten op basis van het opgestelde profiel. Wij zorgen dat de programmeur op een kantoor zit, dat het salaris netjes betaald wordt, de programmeur over een computer laptop beschikt met communicatie middelen zoals webcams, gtalk en skype en u via een CRM pakket uw taken en projecten duidelijk kunt opstellen en opvolgen. Uiteraard helpen wij u in het begin intensief met het opzetten en inbedden van de PHP programmeur en het project binnen uw organisatie.

Hebben wij uw interesse gewekt? Graag spreken we met u uw specifieke wensen en projecten door in een vrijblijvend advies gesprek. Meer informatie vindt u ook hier

Programmeur(s) gezocht

Persoonlijke informatie

Uw vraag of opmerking

* velden met een (*) zijn verplicht

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reacties

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep