Socofi CMS: "Open" en "Private" content

okt 25, 2007

We kennen allemaal het concept twee websites; een publieke en een private website uitsluitend voor geregistreerde gebruikers. In plaats van de strcite splitsing van websites, waardoor je gedwongen bent alle private content achter een gesloten deur te tonen, hebben we een module ontwikkeld met meer mogelijkheden. De restrictie van een gesloten site wordt daarmee omzeild waardoor het eenvoudiger is om je publieke bezoekers te verleiden om zich te registreren voordat ze toegang krijgen tot de exclusieve content van het bedrijf.

Hoe werkt 't?

Je kunt nu content toevoegen aan je website met gebruikmaking van Socofi CMS. inclusief een teaser tekst en voor elk artikel besluiten of het "open" of "secured" is. Hiermee ontstaat de mogelijkheid om potentiele registranten duidelijker te maken welke content exclusief is en waarom men zich dient te registreren. De login box bij een "secured" artikel wordt dynamisch getoond.

Voorbeelden

Het concept is te zien op de websites van o.a. CapGemini en KWDRM . Ook kranten sites met (niet-) betalende geregistreerde bezoekers maken steeds vaker gebruik van deze mogelijkheid.

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep