Werknemersportalen

sep 8, 2009

Nieuwe portal

Om de eindklant beter te bedienen en potentiele werknemers meer inzicht te geven in de Benefits hebben we diverse werknemersportalen gerealiseerd, waarbij zelfs de huisstijl van de klant 1-op-1 overgenomen wordt. Dit is een specialiteit van Socofi Weboplossingen. Steeds meer Corporate klanten laten ons de huidige website snel en vakkundig overzetten, om zo kosten te besparen, met name op het jaarlijks onderhoud en de hosting.

Windows verkenner en Socofi CMS

De nieuwe portals bevatten inhoudelijk vaak een groot aantal documenten (de meerderheid in *.PDF formaat). Voor het managen van de vele documenten wordt intensief gebruik gemaakt van de filebrowser in Socofi CMS. De filebrowser is in feite een "Windows verkenner", een centrale repository waar alle documenten eenvoudig geupload en gemanaged kunnen worden. Vanuit de Filebrowser kunnen de formulieren vervolgens met een klik als link achter de tekst geplaatst worden inclusief bijbehorende "title-tag" voor optimale vindbaarheid in de zoekmachines.

Rekenmodules

Voor medewerkers hebben we diverse rekenmodules nagebouwd. In sommige gevallen was er documentatie beschikbaar, maar vaak ook helemaal niet, waardoor we zelf de logica opnieuw moesten uitwerken. Daarnaast hebben we ook modules gerealiseerd voor het berekenen van salaris voorstellen voor potentiele werknemers die een overzicht bieden van het gehele Employee Benefits pakket. Formules die niet of nauwelijks in de tijd aan verandering onderhevig zijn, zitten in de code. De vele variabelen waarmee de berekeningen gemaakt worden zijn dynamisch opgelost, waardoor de portal managers eenvoudig wijzigen kunnen aanbrengen in deze varaibelen.

Meer informatie

Bent u ook op zoek naar een passende oplossing voor uw bedrijf of klant. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met ons.

Relevante links

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reacties

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep