White-labelled CMS of project partner

mei 10, 2010

Samenwerkingsvormen

Voor partners bieden wij een aantal verschillende samenwerkingsvormen aan, die sterk afhangen van het project en de klant, maar vooral ook van uw eigen expertises, producten en diensten.

Volledige white-labelled CMS oplossingen

De meeste aanbieders van white-labelled CMS systemen leveren uitsluitend "het product". Dit biedt u als potentiele afnemer weinig meerwaarde, omdat u niet alleen de technische kennis van het product (CMS) in huis moet hebben, maar vooral zelf uw weboplossing voor de eindklant moet creeren. U koopt dus feitelijk alleen het product. In tegenstelling tot de meeste aanbieders van een white-labelled CMS, levert Socofi Weboplossingen een volledig werkende oplossing. Kortom: U levert de *.PSD's aan (ontwerp) en wij slicen (HTML & CSS templates), installeren en configureren de volledige weboplossing. Dat kan een website, webshop of webapplicatie zijn waaronder portals en social media oplossingen.

Socofi Weboplossingen acteert op de achtergrond en factureert aan de partner, die op zijn beurt de eidnklant factureert. Met onze scherpe inkoopprijzen realiseert u altijd een aantrekkelijke marge. Deze oplossingen is zeer geschikt voor professionele Internet bureaus en bijvoorbeeld uitgeverijen.

Project partner met CMS

Heeft u daarentegen weinig technische kennis en zoekt u eerder een partner die ook meedenkt en meewerkt aan het komen tot een functioneel ontwerp, advies en vervolgens de volledige implementatie voor zijn rekening neemt? Dat kan perfect bij Socofi weboplossingen. We werken in openheid (de mate bepaald u zelf) met de partner aan het project. Socofi factureert de partner en u bent ook eindverantwoordelijk voor het project. Op de technische implementatie kunt u bovendien nog steeds een aantrekkelijke marge verdienen. Meestal is dit een zeer aantrekkelijk optie voor ontwerp- en reclamebureaus met uiteenlopende projecten.

Socofi als hoofdaannemer

Dat kan natuurlijk ook. Veel gebruikt door consultancy bureaus en vaak ingezet bij meer complexe projecten. De frequentie van projecten die u bij ons neerlegd is doorgaans laag en zeer gespreid in de tijd. Wij zitten direct met de eindklant aan tafel en werken het project van A-Z af met de eindklant. We factureren de klant zelf, maar het blijft wel uw klant! Als partner ontvangt u een aantrekkelijke commissie.

Hebben wij na het lezen uw belangstelling opgewekt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep