White-labelled Socofi CMS steeds meer in trek

mei 12, 2010

Vraag naar white-labelled Socofi CMS oplossingen

Steeds vaker worden wij benaderd met de vraag naar white-labelled CMS oplossingen. Waar het een paar jaar geleden nog vooral online marketing bureaus waren, werken we steeds vaker met professionele Internet bureaus. Te weinig technische capaciteit, teveel fluctuaties in vraag waardoor aanname van personeel te risicovol is, maar vooral ook: "Klanten die een te klein budget hebben niet willen verliezen of nee moeten verkopen". Met onze zeer scherpe inkoopprijzen en correcte en volledige oplevering, bieden we een uitkomst voor onze partners.

Hoe werkt het?

Samen met de partner nemen we het functioneel ontwerp van de nieuw te creeren oplossing door. Dit doen we vaak aan de hand van designs die we aangeleverd krijgen in *.JPG formaat, zodat we in een vroeg stadium aan kunnen geven hoe we bepaalde vragen oplossen en eventueel nog het definitieve design waar nodig kunnen bijsturen. Als uw klant akkoord is, gaat Socofi aan de slag met de aangeleverde PSD bestanden. Deze worden gesliced tot templates (HTML & CSS & JavaScript). De weboplossing wordt initieel op een ontwikkeldomein van Socofi opgebouwd, geinstalleerd en geconfigureerd. Zodra de weboplossing grotendeels klaar is, zetten we het geheel over op de testomgeving van het klantdomein, waarna de partner het geheel aan de eindklant kan presenteren.

Zichtbaarheid & facturatie

Socofi Weboplossingen werkt continue op de achtergrond aan het systeem. Voor de eindklant zijn wij niet zichtbaar. Socofi factureert aan de partner en de partner is eindverantwoordelijk voor het project. Deze constructie wordt veel toegepast door andere internetbedrijven, vooral als er onvoldoende technische capaciteit is bij de partner en voor projecten die voor de partner eigenlijk te weinig opleveren (< 25.000 euro). Via Socofi.nl zijn scherpe inkoopprijzen mogelijk, waardoor u als partner altijd voldoende marge op de verkoop overhoudt.

Voor wie?

White-labelled Socofi CMS oplossingen zijn alleen geschikt voor professionele internet bureaus, marketing specialisten en professionele webdesigners, die bekend zijn met standaard ontwikkel methodieken. Doorgaans werken we met een functioneel ontwerp en wordt het design door de partner aangeleverd in layered PSD formaat.

Heeft u belangstelling voor onze white-labelled CMS oplossingen,neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep