Socofi partner van Buckaroo Online Payment Services

mei 4, 2009

Buckaroo Online Payment Services biedt tegen lage tarieven een complete schaalbare Online Payment Service aan voor zowel de startende Webshop als de Webshop met tienduizenden transacties per maand.

Uitgangspunt Buckaroo

Het uitgangspunt van de Buckaroo Online Payment Service is dat vanaf het moment van bestelling alles automatisch (dus zonder tussenkomst van duur personeel) afgehandeld wordt. Met alle mogelijke betaalwijzen zoals creditcards, internetbankieren (iDEAL), online op rekening, online invoicing, eenmalige en doorlopende machtigingen en online termijn-betalingen. Tevens biedt zij een volledige Creditmanagement / incasso-service aan, inclusief aanmaningen, zelf bepaalde aanmaantoeslagen en online gekoppelde integratie met incasso-bureaus. Tenslotte biedt zij tevens een automatische integratie met de financiële administratie. Zodat u zonder omzien en personele kosten het maximale incasseert !

Veilig betalen met Buckaroo

Veilig betalen met Buckaroo Online Payment Services Buckaroo staat voor een veilige verwerking van online betalingen. Wanneer u bovenstaande "Veilig-betalen"-banner op een site aantreft kunt u erop vertrouwen dat de online betalingen veilig worden verwerkt. De consument kan op de button klikken en krijgt dan een toelichting te zien waar beschreven staat wat Buckaroo doet om de veiligheid van online betalingen te waarborgen. Dit kan bijdragen aan het vertrouwen van de consument dat er zowel met zijn betalingsgegevens als zijn persoonsgegevens discreet wordt omgegaan.

Plug & Play

Binnen 2 uur kan een webshop voorzien zijn van de Buckaroo Online Payment Services. Vanaf dat moment kunnen de shopklanten met hun creditcard, internetbankieren en/of andere gekozen betaalwijzen direct online betalen.

PCI Security Standards

Elke Payment Service Provider dient te voldoen aan de PCI Security Standards die opgesteld zijn door Mastercard en Visa. Regelmatig wordt elke PSP geaudit op deze standaards. Ook Buckaroo voldoet uiteraard aan deze zware beveiligingsvereisten.

Ik wil meer weten over PCI-Standards

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep