Nieuwe Mobiele website: Insight Montenegro

feb 22, 2011

Socofi CMS: Website en mobiele variant

Mobiele telefoon en zeker de huidige series van touchscreens en smartphones vraagt om een andere navigatie dan een gewone website. Veelal is ook niet alle informatie toereikend en interessant voor de mobiele telefoon. Het is natuurlijk wel fijn als je vanuit je huidige website met cms een mobiele variant kunt aanbieden, zeker als je daarbij bedenkt dat het feitelijk alleen om de ontwikkeling van een andere frontend gaat met wellicht iets minder informatie.

Mobiele frontends en touchscreens

Op het moment dat je op een mobiele telefoon navigeert door een website vallen traditionele interactie modellen snel door de mand. Linkjes zijn te klein om aan te raken of staan te dicht op elkaar. Bij touchscreens gaat het dus om een compleet andere interactie, want men gebruikt daarvoor de vingers. Nieuws website als www.nu.nl hebben al langer een mobiele versie met andere navigatie. Niet altijd optimaal, maar in ieder geval al een sterke verbetering in vergelijking met de gewone website.

Een voorbeeld: Insight Montenegro

De afgelopen week hebben we gewerkt aan een voorbeeld voor een gewone portal en een mobiele versie. Je kunt ze natuurlijk allebei via een browser op de computer benaderen, maar ze zien er compleet anders uit. De mobiele variant is ontwikkeld m.b.v. jQuery Library.

De gewone website: http://www.insight-montenegro.com

Insight Montenegro Website


De mobiele versie: http://m.insight-montenegro.com

Montenegro Mobiele website

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen website? Vraag eens vrijblijvend een adviesgesprek aan. Dat kan zelfs telefonisch.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reacties

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep