MadeinAmsterdam.nl en Deens.nl over naar Buckaroo

nov 19, 2009

MadeinAmsterdam.nl & Deens.nl

Made in Amsterdam is een webshop met een uitgebreid aanbod van producten uit Amsterdam. De naam zegt het eigenlijk al; Made in Amsterdam.

Deens Kleurrijk Wonen is een van onze oudste en trouwste klanten, die dankzij hun enorme input meegeholpen hebben aan de nu zeer geavanceerde webshop software van Socofi Weboplossingen. Deens Kleurrijk Wonen richt zich uitsluitend op de verkoop van Deense kwaliteitsproducten en is razend populair onder vrouwelijke consumenten.

Starten met betalingen

Afhankelijk van het soort en type klant adviseren wij de best passende betaalmethoden online. Ondernemers die voor het eerst starten met een webshop bevelen we vooral IDEAL en vooruit betalen per bank aan. Stap je naar ons over voor een meer geavanceerde webshop en ben je al een tijdje bezig of wil je het direct goed aanpakken en neerzetten, dan is Buckaroo een betere optie. I.p.v. alles zelf te moeten regelen met de verschillende banken en credit card maatschappijen biedt Buckaroo een volledig geintegreerde oplossing.

Mogelijkheden

In het pakket zit ondermeer IDEAL voor alle banken, Credit cards als Mastercard en VISA, maar ook vooruit betalen per bank en zelfs eenmalige incasso's. Buckaroo treedt daarbij op als tussenpersoon.

Klanten op de hoogte brengen

Eenmaal overgestapt op Buckaroo is het van belang u klanten en potentiele nieuwe klanten op de hoogte te stellen van het feit dat men via Buckaroo betaald. Immers de consument bestelt bij webshopA.nl een product en wordt vervolgens via de Buckaroo payment gateway door de betaling geleid. Zonder hiervan op de hoogte te zijn, kan dat wel eens vreemd overkomen.

Socofi webshops

Socofi Weboplossingen promoot twee soorten webshops. De complete MKB webshop en de corporate webshop. In plaats van allerlei losse modules aan te bieden waaruit een klant moet kiezen, hebben wij bewust gekozen voor een alles in een product. Zo staat u ook niet voor verrassingen. We werken "fixed price" en eigenlijk is het belangrijkste verschil alleen de gebruikte functionaliteit. Upgraden van de MKB naar de Corporate webwinkel betekent dan ook vooral het aanpassen van templates om de extra functies aan te bieden aan de consument.

Vraag vrijblijvend meer informatie of een gesprek aan.

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep