Nieuwslog - tag: Socofi CMS

dec 27, 2012

Leuk: Open-source is ook niet alles

Wisten we natuurlijk al jaren, maar het is leuk en goed dat het steeds vaker in de media ter sprake komt en dat ook ondernemers zich met de nadelen geconfronteerd zien worden.

lees verder

jun 12, 2012

Case: De nieuwe Giesbers Communicatie website

Een druilerige avond, Hotel van der Valk in Vianen, Lange tafel, rustige hoek, Joost en Bart, laptop, koffie, broodje, papier en pen. Onderwerp van gesprek: De Giesbers Communicatie website.

lees verder

apr 14, 2011

Google Translate API: Mooie tool ingebouwd in het CMS

Vertalingen van Google Translate zijn weliswaar nog niet optimaal, maar de API die we nu in het CMS ingebouwd hebben, is wel een prachtige tool om mee te werken.

lees verder

dec 19, 2009

Indupack: Voorbeeld professionele website

Begin oktober 2009 kregen we de opdracht tot het ontwikkelen en ontwerpen van de nieuwe website van Indupack, een plastic pallets specialist uit Lommel, België. Tot dan toe adverteerde de ondernemer vooral met AdWords campagnes. De doelstelling was het verbeteren van de interactie en het bereiken van hoge posities in de zoekmachines op geselecteerde productnamen.

lees verder

okt 27, 2009

Geen webshop, wel een site met producten?

In mijn optiek zouden veel meer ondernemers online hun producten moeten promoten en dat hoeft niet noodzakelijkerwijs met een webshop. Bovendien lenen veel producten, vooral in de B-to-B sector zich niet zomaar voor online verkoop.

lees verder

sep 29, 2009

Is mijn website vindbaar?

Langzaamaan begint het door te dringen bij de MKB'er en KMO'er. De website staat er al een tijdje, maar "ben ik eigenlijk wel vindbaar?".

lees verder

sep 8, 2009

Werknemersportalen

In samenwerking met enkele goede klanten van Socofi Weboplossingen hebben we de afgelopen tijd een groot aantal werknemersportalen gerealiseerd. Soms wordt daarbij gekozen voor een "open portaal" en soms voor een "gesloten portaal". De keuze wordt veelal gebaseerd op de mate van privacy gevoelige informatie en documentatie over het betreffende bedrijf.

lees verder

aug 24, 2009

Nieuwe software voor Online veilingen

De afgelopen jaren is de omzet via online veilingen spectaculair aan het groeien. Voor meerdere klanten realiseerde Socofi Weboplossingen inmiddels verschillende veiling sites meestal uitgaand van het Veilinghuis principe.

lees verder

1 2 3»

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep