Nieuwslog - tag: social media

aug 23, 2011

Facebook wordt volwassen

Mogen we dat stellen? Terwijl wij op vakantie waren, is er hard gewerkt aan het opzetten van een "business centrum" en het uitbreiden van enkele kleine maar zeer belangrijke mogelijkheden om te adverteren.

lees verder

mei 23, 2011

Facebook Ads, CTR, CPC, Tips, Trucks en de nieuwe Facebook advertentie manager

Bedrijven zeggen van plan te zijn meer te investeren in Social Media Advertising, waarvan het gebruik van Facebook Ads een onderdeel is, naast je eigen pagina, Social Deals en meer. Gezegd en geschreven wordt er echter nog niet zoveel over Facebook Ads. En dat terwijl Facebook mogelijk kan uitgroeien tot de natte droom van een marketeer.

lees verder

dec 15, 2010

Twitter en Facebook: De nieuwe linkfarms?

Valt het u ook op? Als trotse bezitter of exploitant van een website, portal of blog kun je zogenaamd niet meer zonder een twitter en facebook account, bij voorkeur een facebook pagina. De internet specialisten van vandaag - 30+ met "10 jaar+" ervaring - zullen niet nalaten je voor ouderwets te verslijten als je naast je site ook niet minstens een twitter account and een facebook pagina aanmaakt. Handig toch? Followers verzamelen, veel posten en natuurlijk links plaatsen: De nieuwe startpagina anno 2010 of is het eerder een RSS feed in een nieuwe jas waarbij je zelf kunt zien door wie je wordt gelezen?

lees verder

jun 3, 2010

Social Media versus de "stille meerderheid"

Dagelijks worden we - zeker als je in de Internet Industrie werkt - geconfronteerd met Social Media. Als je achter een PC zit, dan ben je bijna verplicht aanwezig op Social Networks als LinkedIn, Facebook en natuurlijk ook op Twitter. Wat we met z'n allen soms vergeten is de "stille meerderheid" of in het Engels "The silent Majority".

lees verder

jul 24, 2009

Negatieve uitwerking Social media en Excellente Public Relations

Op 6 juli 2009 werd er door Dave Carroll een filmpje op YouTube geplaatst met als titel "United Breaks Guitars". Het voorval wilde dat hij met zijn bandleden "Sons of Maxwell" getuige was van het gooien van zijn gitaar door United Airlines bagage medewerkers, waardoor deze - $ 3.500 kostende Taylor Guitar - beschadigd raakte. Na een 9 maanden durend, hopeloos gevecht om compensatie, besloot Carroll het anders aan te pakken.

lees verder

jun 2, 2009

Social wat? "Social Media" makkelijk gemaakt

Steeds vaker wordt het woord "Social Media" te pas en te onpas gebruikt. Een klein overzicht van enkele meningen en definities en een mooi video voorbeeld.

lees verder

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep