Nieuwslog - tag: outsourcing

feb 3, 2011

Management van outsourcing

Outsourcen biedt over het algemeen veel voordelen, maar vaak is het niet eenvoudig om de beginfase succesvol door te komen. Meestal mislukken projecten omdat de outsource leverancier te makkelijk omspringt met de vraag van de klant en de klant te snel alles "over de muur" wil gooien. Goed management - zeker in de beginfase - is essentiel voor een succesvolle langtermijn relatie.

lees verder

jan 21, 2011

Kritieke eisen aan outsourcing bedrijfskritische ICT voor het MKB

Toen we in 2005 starten met ons bedrijf, hebben we ons vanaf de start gerealiseerd dat India, Nepal of nog verder Oostwaarts, niet de juiste keuze was. Uiteindelijk zijn we neergestreken in Roemenië en Oekraïne. Zeker voor het MKB was outsourcing destijds in veel gevallen nog een brug te ver. De laatste tijd - wellicht ook mede door de financiële crisis, zeer hoge tarieven voor ICT'ers - merken we dat het outsourcen van met name bedrijfskritische ICT bij het MKB sterk in de lift zit.

lees verder

okt 28, 2010

PHP Programmeurs tegen scherpe prijzen?

U kunt natuurlijk zaken doen met een bureau in India, Pakistan of gebruik maken van online diensten, waar u uw project kunt "posten" en vervolgens 10+ offertes van individuen en bedrijven (veelal wederom uit India, Pakistan, Phillipijnen en tegenwoordig ook Thailand). Veelal komt u dan terecht bij een bedrijf met een batterij PHP programmeurs, waarbij uw project een van de velen is.

lees verder

okt 13, 2010

Microsoft .NET Programmeurs tegen scherpe prijzen?

U heeft er wellicht wel eens aan gedacht, nog vaker over gehoord en gelezen. Programmeurs op afstand. Is dat wat voor u?

lees verder

mei 8, 2010

Nieuw kantoor Brasov, Roemenie

Vanwege steeds verdere groei van ons bedrijf, met name in onze productie vestiging in Brasov, Roemenie, was het tijd voor een nieuw en groter kantoor.

lees verder

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep