Nieuwslog - tag: white-labelled CMS

mei 12, 2010

White-labelled Socofi CMS steeds meer in trek

White-labelled CMS oplossingen worden steeds populairder. Vanaf de start van Socofi Weboplossingen in 2005 hebben wij ons toegelegd op het snel, efficient en prijsbewust opleveren van internet oplossingen aan partners waaronder Online marketing bureaus en grotere Internet bureaus. Waar we in het begin vooral het voorwerk deden - testomgevingen ontwikkelen - zijn we in de loop der jaren door gegroeid naar het opleveren en beheren van complete websites, webshops en portals met social media functionaliteiten.

lees verder

mei 10, 2010

White-labelled CMS of project partner

Succesvolle websites, webshops en portals met social media functionaliteiten bouwen voor onze partners is een van de belangrijkste specialisaties van Socofi Weboplossingen, naast de doorontwikkeling van ons CMS en het onderhoud en beheer van de geleverde oplossingen. Onze diensten en producten lopen uiteen van prospecting en strategisch advies tot implementatie en zelfs vullen en optimaliseren van content. Deze laatste is meer en meer van belang als de klant een succesvolle zoekmachine geoptimaliseerde oplossing zoekt.

lees verder

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep