Nieuwslog - tag: SEM

mei 23, 2011

Facebook Ads, CTR, CPC, Tips, Trucks en de nieuwe Facebook advertentie manager

Bedrijven zeggen van plan te zijn meer te investeren in Social Media Advertising, waarvan het gebruik van Facebook Ads een onderdeel is, naast je eigen pagina, Social Deals en meer. Gezegd en geschreven wordt er echter nog niet zoveel over Facebook Ads. En dat terwijl Facebook mogelijk kan uitgroeien tot de natte droom van een marketeer.

lees verder

dec 11, 2009

Onderzoek naar gebruik Zoekmachinemarketing bij het MKB

Interessant onderzoek tegengekomen over het gebruik van en de bestedingen van het MKB aan zoekmachine marketing (SEM). Dit is niet hetzelfde als organische zoekmachine marketing (SEO), een gebied waar wij als technisch specialisten doorgaans meer affiniteit mee hebben. Socofi CMS wordt continue verbeterd om perfecte zoekmachine optimalisatie mogelijk te maken.

lees verder

aug 22, 2008

Hoe kies ik een zoekmachine bureau?

Zoekmachine bureaus; ze springen als paddestoelen uit de grond en beloven u allemaal nummer 1 posities. Inmiddels zijn er in Nederland zoveel, dat we relatief meer zoekmachine bureaus hebben dan een land als de VS. Zoekmachine posities is natuurlijk terecht een hot item bij ondernemers, want via zoekmachines kunt u immers nieuwe klanten naar uw site trekken.

lees verder

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep