Nieuwslog - tag: Facebook

aug 29, 2011

Retail en Social Media in Nederland

Retail organisaties en hun dynamiek bieden unieke kansen en uitdagingen rond de ontwikkeling van Social Media Strategie en technische implementatie. In het kader van een opdracht in de retail heb ik een presentatie gemaakt die een inzicht verschaft in Social Media en Retail.

lees verder

aug 23, 2011

Facebook wordt volwassen

Mogen we dat stellen? Terwijl wij op vakantie waren, is er hard gewerkt aan het opzetten van een "business centrum" en het uitbreiden van enkele kleine maar zeer belangrijke mogelijkheden om te adverteren.

lees verder

mei 23, 2011

Facebook Ads, CTR, CPC, Tips, Trucks en de nieuwe Facebook advertentie manager

Bedrijven zeggen van plan te zijn meer te investeren in Social Media Advertising, waarvan het gebruik van Facebook Ads een onderdeel is, naast je eigen pagina, Social Deals en meer. Gezegd en geschreven wordt er echter nog niet zoveel over Facebook Ads. En dat terwijl Facebook mogelijk kan uitgroeien tot de natte droom van een marketeer.

lees verder

dec 15, 2010

Twitter en Facebook: De nieuwe linkfarms?

Valt het u ook op? Als trotse bezitter of exploitant van een website, portal of blog kun je zogenaamd niet meer zonder een twitter en facebook account, bij voorkeur een facebook pagina. De internet specialisten van vandaag - 30+ met "10 jaar+" ervaring - zullen niet nalaten je voor ouderwets te verslijten als je naast je site ook niet minstens een twitter account and een facebook pagina aanmaakt. Handig toch? Followers verzamelen, veel posten en natuurlijk links plaatsen: De nieuwe startpagina anno 2010 of is het eerder een RSS feed in een nieuwe jas waarbij je zelf kunt zien door wie je wordt gelezen?

lees verder

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep