Nieuwslog - tag: SEO

mrt 25, 2014

Houtbouw Holland: SEO Optimalisatie

Een merk en een website die nergens vindbaar waren. Nu - drie maanden later - is er sprake van een gestage opmars naar boven. Het geheim van goede SEO zit maar gedeeltelijk in de techniek en hangt vooral af van content marketing en structuur/opzet van een website.

lees verder

mrt 10, 2014

Solmar Tours 2014: Vernieuwde website

Het seizoen is inmiddels al enige maanden onderweg, maar in dezelfde tijd zijn er een aantal zeer belangrijke updates verricht op het platform.

lees verder

mrt 6, 2014

Eijkelkamp vernieuwde website 2014

Een project volgens het boekje zou je het kunnen noemen.

lees verder

jan 10, 2013

Google Afbeeldingen nog belangrijker

Of niet? Er is in ieder geval een belangrijke wijziging doorgevoerd. Moest je vroeger altijd naar de website waar het plaatje stond, tegenwoordig kun je lekker op de pagina blijven en alle plaatjes rustig bekijken op ware grootte.

lees verder

feb 26, 2011

Goede SEO meta tags schrijven - een tijdverslindende kunst

Er zijn “specialisten” die beweren dat meta tags niet meer belangrijk zijn. Schuif zo’n man of vrouw snel aan de kant en zoek een ander. Goede meta tags horen samen in het totaalplaatje van “goede content” en “een correcte, technische bodemplaat”. In het onderstaande artikel beschrijf ik graag nog eens de richtlijnen voor goede meta tags.

lees verder

dec 19, 2009

Indupack: Voorbeeld professionele website

Begin oktober 2009 kregen we de opdracht tot het ontwikkelen en ontwerpen van de nieuwe website van Indupack, een plastic pallets specialist uit Lommel, België. Tot dan toe adverteerde de ondernemer vooral met AdWords campagnes. De doelstelling was het verbeteren van de interactie en het bereiken van hoge posities in de zoekmachines op geselecteerde productnamen.

lees verder

dec 11, 2009

Onderzoek naar gebruik Zoekmachinemarketing bij het MKB

Interessant onderzoek tegengekomen over het gebruik van en de bestedingen van het MKB aan zoekmachine marketing (SEM). Dit is niet hetzelfde als organische zoekmachine marketing (SEO), een gebied waar wij als technisch specialisten doorgaans meer affiniteit mee hebben. Socofi CMS wordt continue verbeterd om perfecte zoekmachine optimalisatie mogelijk te maken.

lees verder

sep 29, 2009

Is mijn website vindbaar?

Langzaamaan begint het door te dringen bij de MKB'er en KMO'er. De website staat er al een tijdje, maar "ben ik eigenlijk wel vindbaar?".

lees verder

1 2»

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep