Nieuwslog - tag: rapportages

sep 7, 2011

Websites in Belgie anno 2011

Kort bericht in de Belgische kranten. Het aantal websites in Belgie schijnt in werkelijkheid ruim 2x zo hoog te liggen als men tot nu toe dacht: 650.000 in plaats van 250.000

lees verder

dec 11, 2009

Onderzoek naar gebruik Zoekmachinemarketing bij het MKB

Interessant onderzoek tegengekomen over het gebruik van en de bestedingen van het MKB aan zoekmachine marketing (SEM). Dit is niet hetzelfde als organische zoekmachine marketing (SEO), een gebied waar wij als technisch specialisten doorgaans meer affiniteit mee hebben. Socofi CMS wordt continue verbeterd om perfecte zoekmachine optimalisatie mogelijk te maken.

lees verder

sep 10, 2009

eCommerce in Nederland: Cijfers en feiten

De groei van webshops zet onverminderd door. "De consument denkt dat webshops goedkoper zijn. Dat is een groot voordeel nu iedereen beter op de centen let. Mensen vergelijken vaker prijzen, dat kan het snelst op internet. En dan is de bestelling in een paar muisklikken gedaan.”

lees verder

jul 24, 2009

Negatieve uitwerking Social media en Excellente Public Relations

Op 6 juli 2009 werd er door Dave Carroll een filmpje op YouTube geplaatst met als titel "United Breaks Guitars". Het voorval wilde dat hij met zijn bandleden "Sons of Maxwell" getuige was van het gooien van zijn gitaar door United Airlines bagage medewerkers, waardoor deze - $ 3.500 kostende Taylor Guitar - beschadigd raakte. Na een 9 maanden durend, hopeloos gevecht om compensatie, besloot Carroll het anders aan te pakken.

lees verder

jul 14, 2009

Onderzoek: "Social network-marketing is dé trend van 2009"

De nieuwe marketingtrend van 2009 is social network-marketing. Dat blijkt uit het grote marketingtrendonderzoek van Berenschot en MarketingTribune. Nieuwkomers in de top tien trends onder Nederlandse marketingprofessionals zijn omgaan met budget cuts en (web) analytics.

lees verder

jun 2, 2009

Social wat? "Social Media" makkelijk gemaakt

Steeds vaker wordt het woord "Social Media" te pas en te onpas gebruikt. Een klein overzicht van enkele meningen en definities en een mooi video voorbeeld.

lees verder

jan 23, 2009

Sociale netwerk sites in Nederland en Belgie

De definitie van sociale netwerken is erg breed. Als we ons beperken tot sociale netwerken & technologie is er sprake van afhankelijkheid en verbondenheid gebaseerd op bijvoorbeeld waarden, visies, behoeften en meer.

lees verder

okt 10, 2007

Winkeliers en Webshops

Den Haag - In 2006 had 41 procent van alle winkeliers een website: ongeveer 33 procent had een informatieve website, terwijl ruim 7 procent aan online verkoop deed. Het zijn vooral de zelfstandige winkeliers die nog geen website hebben; vrijwel alle winkelketens zijn op dit moment online.

lees verder

1 2»

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep