Nieuwslog - tag: sociale netwerken

feb 26, 2012

Online Marketing: Waaruit bestaat dat eigenlijk?

Zelfs als je al een jaar of 12 online bezig bent en zowel successen als verkeerde investeringen en mislukkingen hebt gezien, verbaast het mij hoe snel de ontwikkelingen de afgelopen jaren zijn gegaan. Van een presentatie website naar een cms gedreven website, zoekmachine optimalisatie, de opkomst van social media; we praten over een tijdsperiode van 6 jaar.

lees verder

mei 23, 2011

Facebook Ads, CTR, CPC, Tips, Trucks en de nieuwe Facebook advertentie manager

Bedrijven zeggen van plan te zijn meer te investeren in Social Media Advertising, waarvan het gebruik van Facebook Ads een onderdeel is, naast je eigen pagina, Social Deals en meer. Gezegd en geschreven wordt er echter nog niet zoveel over Facebook Ads. En dat terwijl Facebook mogelijk kan uitgroeien tot de natte droom van een marketeer.

lees verder

dec 15, 2010

Twitter en Facebook: De nieuwe linkfarms?

Valt het u ook op? Als trotse bezitter of exploitant van een website, portal of blog kun je zogenaamd niet meer zonder een twitter en facebook account, bij voorkeur een facebook pagina. De internet specialisten van vandaag - 30+ met "10 jaar+" ervaring - zullen niet nalaten je voor ouderwets te verslijten als je naast je site ook niet minstens een twitter account and een facebook pagina aanmaakt. Handig toch? Followers verzamelen, veel posten en natuurlijk links plaatsen: De nieuwe startpagina anno 2010 of is het eerder een RSS feed in een nieuwe jas waarbij je zelf kunt zien door wie je wordt gelezen?

lees verder

nov 15, 2010

Twitter uitstekend "Status Update" kanaal | Hosting storing

Hoewel ik altijd een beetje sceptisch ben over twitter vanwege het doorgaans oppervlakkige en vaak onnozele berichtenverkeer (ik ga eten; kom je zo? loop even naar de winkel; vandaag rij ik naar x), heeft het ook zeker een aantal sterke pluspunten, zoals gisteren bleek tijdens de DDOS aanval op onze hosting provider "Byte Internet"

lees verder

jul 24, 2009

Negatieve uitwerking Social media en Excellente Public Relations

Op 6 juli 2009 werd er door Dave Carroll een filmpje op YouTube geplaatst met als titel "United Breaks Guitars". Het voorval wilde dat hij met zijn bandleden "Sons of Maxwell" getuige was van het gooien van zijn gitaar door United Airlines bagage medewerkers, waardoor deze - $ 3.500 kostende Taylor Guitar - beschadigd raakte. Na een 9 maanden durend, hopeloos gevecht om compensatie, besloot Carroll het anders aan te pakken.

lees verder

jul 14, 2009

Onderzoek: "Social network-marketing is dé trend van 2009"

De nieuwe marketingtrend van 2009 is social network-marketing. Dat blijkt uit het grote marketingtrendonderzoek van Berenschot en MarketingTribune. Nieuwkomers in de top tien trends onder Nederlandse marketingprofessionals zijn omgaan met budget cuts en (web) analytics.

lees verder

jun 2, 2009

Social wat? "Social Media" makkelijk gemaakt

Steeds vaker wordt het woord "Social Media" te pas en te onpas gebruikt. Een klein overzicht van enkele meningen en definities en een mooi video voorbeeld.

lees verder

apr 21, 2009

LinkedIn profiel optimaliseren

LinkedIn is in en buiten Nederland het social network om zakelijke contacten te onderhouden.

lees verder

1 2»

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep