Nieuwslog - tag: webwinkel

sep 10, 2009

eCommerce in Nederland: Cijfers en feiten

De groei van webshops zet onverminderd door. "De consument denkt dat webshops goedkoper zijn. Dat is een groot voordeel nu iedereen beter op de centen let. Mensen vergelijken vaker prijzen, dat kan het snelst op internet. En dan is de bestelling in een paar muisklikken gedaan.”

lees verder

mrt 6, 2009

Teveel keurmerken voor webshops

UTRECHT - Consumenten zien door de wirwar aan keurmerken voor internetwinkels door de bomen het bos niet meer. Wel hecht een overgrote meerderheid (ruim 90 procent) van de consumenten waarde aan een keurmerk.

lees verder

jan 29, 2009

Socofi CMS : Geavanceerde webwinkel software

We hebben een gedeelte van onze web shop software herschreven om te voldoen aan de wensen en eisen van huidige en nieuwe Socofi web shop klanten. Met deze nieuwste relaese hebben we tevens ons web shop software gecompleteerd van een excellente standaard webshop met uitbreidingsmodules tot een feature rijke, geavanceerde shop voor de meest veeleisende bedrijven.

lees verder

okt 10, 2007

Winkeliers en Webshops

Den Haag - In 2006 had 41 procent van alle winkeliers een website: ongeveer 33 procent had een informatieve website, terwijl ruim 7 procent aan online verkoop deed. Het zijn vooral de zelfstandige winkeliers die nog geen website hebben; vrijwel alle winkelketens zijn op dit moment online.

lees verder

aug 17, 2007

Steeds meer vrouwen aan het roer van webshops

Het aantal postorderbedrijven in Nederland is in 2006 met 43 procent gestegen. Volgens de Kamer van Koophandel komt dit vooral door de opkomst van webwinkels.

lees verder

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep