Solmar Tours vernieuwd!

dec 8, 2011

Belangrijkste aanpassingen

Behalve een volledig nieuw design, een nieuwe huisstijl en een vernieuwde communicatieboodschap is de structuur - met het oog op de bestaande klantgroep - slechts beperkt aangepast. De oude dropdown menu's zijn verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor tabs per bestemming of soort reis. De statische en informatieve pagina's zijn verplaatst naar de linkerkant, zodat deze altijd vanaf elke pagina bereikbaar zijn. Het gaat dan niet alleen om algemene informatie maar vooral ook over de opstapplaatsen, informatie over het transferium en de touringcar, de mogelijkheid om direct je busnummer of betaling te controleren en natuurlijk het weer op bestemming.

Het nieuwe ontwerp

Het ontwerp is gemaakt door het in Nijmegen gelegen reclamebureau Product+. Het ontwerp kenmerkt zich vooral door een verfrissing van met name de vroegere "zwarte achtergrond" naar veel wit en mooie sfeerfoto's.

Solmar tours

De websites van Solmar (waaronder Solmar.nl en Solmarhotel.nl) worden onderhouden door een van onze programmeurs in Roemenie.

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep